top of page

Més Mossos i més advocats: això no té precedents


De banda de la seguretat

Sí, tot i que ja han dit que la Model tanca sense centre de substitució no deixen d'adherir-s'hi col·lectius. O potser és per això, perquè ara creuen allò que semblava increïble per perillós i esbojarrat. Els Mossos són un dels professionals de preventius que més patiran les conseqüències de l'expulsió dels presos de Barcelona i, amb ells, els jutjats. La USPAC diu que això "provocarà greus problemes logístics en els trasllats diaris cap als jutjats, ja que traslladar el principal centre de preventius a 40 km de la Ciutat Judicial no és una mesura encertada". Com la resta de professionals que coneix l'àmbit de preventius, saben que "Una ciutat com Barcelona no es pot permetre no disposar d'un centre penitenciari de preventius ni esperar que estigui acabat centre de Zona Franca que té una data finalització propera al 2025"

De banda dels drets fonamentals

A 40 km de la ciutat, de la família, de l'advocat i de l'hospital no existeixen pas els presumptes innocents, només els presumptes culpables. Per això, estudiants del màster d'advocacía s'han retratat amb la samarreta de suport a les famílies dels presos preventius.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page