top of page

El repte de la samarreta: famílies que diuen no sense Zona Franca


El Projecte del Departament de Justícia de "farcir" amb preventius -que no estan condemnats- les places vacants del penals catalans és tan eixelebrat que ha aconseguit que col·lectius ben diferents com ara els presos, famílies, cossos de policia, Guardia Civil i professionals assistencials coin- cideixin en el mateix objectiu, que no es dispersi als presos preventius i que es respecti la presumpció d'innocència. Ara, en David Peña, advocat i creador de l'associació de famílies i amics dels presos que s'oposen al tancament de la Model sense obrir el centre de substitució de la Zona Franca ha plantejat aquest repte. Hi acceptarà en Dani el Rojo? Vinga, tothom a posar-s'hi la samarreta: els presos no estan condemnats. Si els foragitem de la ciutat, només els enfonsem al desarrelament i la indefensió.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page