top of page

Sense Zona Franca l'escola Jacint Verdaguer haurà de tancar


El Centre de Formació d'Adults (CFA) Jacint Verdaguer és l'escola més antiga de tots els centres penitenciaris i continua apostant per la innovació educativa a la pràctica diària. Sense el nou centre de Zona Franca, aquesta escola tancarà, el seu equip de mestres es veurà obligat a dispersar-se i, en conseqüència, els projectes educatius que s'estan portant a terme desapareixeran. La manca d'un nou centre de preventius afectarà negativament els alumnes, comportarà menys diversitat de programes i horaris, ja que la convivència entre preventius i penats no és possible.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page